Warm-Up Event: Duo Sprint Estafette

Duo Sprint Estafette

We beginnen de 2 Daagse van Drenthe/Friesland 2019 met een Duo Sprint Estafette in het kleine centrum van Appelscha en pretpark Duinen Zathe. Om het helemaal compleet te maken doen we het ’s avonds in het donker en is het pretpark ook niet verlicht. Dat wordt dus spannend en uitdagend! Vergeet je hoofdlamp dus niet want die zul je nodig hebben. We starten vanaf de Boerestreek in Appelscha voor het opvallende gebouw van onze catering-partner De Jongens van Outdoor.

Massastart maar neem wel een hoofdlamp mee…
Duinen Zathe vanuit de lucht…

Programma (voorlopig):

17:00u Competition Centre in de arena op de Boerestreek in Appelscha geopend
19:00u Centrale briefing door de wedstrijdleider
19:20u Opstellen van de startlopers
19:30u Massastart
(afhankelijk van de inschrijvingen starten de verschillende categorieën mogelijk enige tijd na elkaar)
20:00u (+/-) Finish 1e team
21:00u Prijsuitreiking

Categorieën:

Ieder team bestaat uit 2 lopers en uit 1 man en 1 vrouw!
1 – Open: Heer en Dame alle leeftijden. Eén van de twee teamleden mag H/D 21 zijn. (dus niet een H21 en een D21 in één team)
2 – Youngster: een Heer of Dame t/m 16 jaar (H-/D-16) en een Heer of Dame alle leeftijden.
3 – Master: een H60+ of D50+ en een H-18+ of D-18+.

Inschrijven:

De inschrijfkosten per team zijn € 10,- te voldoen op de dag zelf bij het aanmelden in het competition centre (CC) op de Boerestreek.

Inschrijven kan op Orienteering Online. Per duo/team schrijft 1 deelnemer in op Orienteering Online. Vul aansluitend alle gegevens in zoals de categorie (class), naam van de 2e loper, geboortejaar van de 2e loper etc.
Heb je geen teamgenoot, schrijf je dan individueel in en geef aan dat je op zoek bent naar een teamgenoot. Wij proberen je dan te matchen met een andere loper.

Inschrijven t/m 20 oktober 2019 (middernacht)!

Overige bijzonderheden:

Per team loop je met 1 SI-sleutel die tevens als estafette-stokje fungeert.

De Jongens van Outdoor zullen zorgen voor een hapje en drankje voor, tijdens en na de duo sprint estafette (op eigen kosten uiteraard).Het markante gebouw van De Jongens van Outdoor op de Boerestreek in Appelscha waar de start en finish plaats zal vinden.